© 2017 Filmdepot - Colofon
Colofon

Het Digitaal Filmdepot is een business-to-business-dienst van de Stichting Digitaal Filmdepot. Zij biedt bioscopen, filmtheaters en filmhuizen en leden van de pers promotionele filmcontent aan van bioscoopfilms uitgebracht of uit te brengen door Nederlandse filmdistributeurs. De stichting verzorgt deze taken namens de branchevereniging Filmdistributeurs Nederland (FDN). Deze website is niet bedoeld voor consumenten.

De Stichting Digitaal Filmdepot maakt u erop attent dat zij gegevens bijhoudt over het gebruik van Filmdepot.nl door iedereen die een account aanvraagt en toegekend heeft gekregen. Er wordt vastgelegd wie er welke promotiematerialen van de filmdistributeurs downloadt en streamt. Hiervoor worden echter geen cookies gehanteerd.
Indien u desalniettemin bezwaar heeft tegen het feit dat dit gebeurt, dan adviseren wij u geen gebruik te maken van de dienst.

De beelden gebruikt in de header van deze website zijn afkomstig uit (van links naar rechts): Passengers (Universal Pictures International/Sony), The Violin Teacher (Arti Film), Sing (Universal Pictures International) en La la Land (Independent Films).